Stålpiper

Ferdig på en dagJøtul Stålskorstein

Jøtuls stålskorstein består av moduler som monteres i hverandre. Den lave vekten og den praktiske skjøteløsningen gjør at monteringen kan håndteres av bare en person. Du får derfor en elegant og sømløs pipe på minimal plass i løpet av en til to dager.

Hvilke farge passer deg?

I tillegg til standardfargene sort, grå og hvit, kan du få den RAL fargen du selv ønsker på stålpipen. Foretrekker du heller kobber, messing eller børstet stål kan vi levere det også. Skjult overgang i bjelkelaget. Den unike skjøteløsning gir en diskret og stilren montering, samtidig som den forhindrer varmespredning til skorsteinens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper på den måten varmebroer i skjøtene.

Trygge og sømløse skjøter

Den unike skjøteløsningen gir ikke bare en diskret og stilren montering. Den hindrer også varmespredning til skorsteinens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper på den måten varmebroer i skjøtene.

Skjult overgang i bjelkelaget

Isolasjonen i Jøtuls stålskorstein er 30 eller 60 mm tykk, og har markedets høyeste volumvekt. Derfor kan vi skjule overgangen mellom halvisolert og helisolert modul i bjelkelaget. Du får dermed lik tykkelse på røret helt opp til taket.

Ventilert skorstein

Jøtul Combi Stålskorstein henter luft utenfra gjennom en kanal i pipen, og fører denne inn i ildstedet. Det betyr at du ikke behøver luft fra andre kilder dersom du velger denne løsningen. Ventilert skorstein er spesielt godt egne i nye, tette hus.

Rundt eller firkantet pipe på taket?

Jøtul har en gjennomtenkt og komplett yttertakspakke i alle beste kvalitet, og passer til ulike underlag som takstein, takpapp, torvtak ol. Du kan om du vil ha en rund eller firkantet takbeslag. Standard farge er sort, men du kan også få denne delen av skorsteinen i mange ulike farger, i tillegg til kobber eller rustfritt stål.

Diskuter din skorsteinsløsning med oss

Hel- eller halvisolert skorstein? Hvordan tettes taket? Er den montert riktig? Det er mange spørsmål i forbindelse med kjøp av en ny skorstein. Kjøp derfor din stålskorstein hos oss. Da er du sikker på at de forskjellige elementene passer sammen og at skorsteinen fungerer best mulig sammen med ditt ildsted.

Avhengig av brukssituasjonen finnes det to forskjellige løsninger hvor det enten er 50 eller 80mm avstand til brennbart materiale(ved bruk av hhv. helisolert- og halvisolert skorstein). La en av oss få hjelpe deg med å finne løsningen som passer for deg.

25 års garanti

Jøtul Stålskorstein produseres av Nordens største skorsteinsprodusent. Den er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav. Skorsteinen har vært på markedet i over 40 år og du får 25 års garanti.

- Jøtul skorstein er markedets sikreste skorsteinssystem

- Tilgjengelig som standard i størrelsene 125, 150, 190 og 250 mm

- CE-merket og oppfyller alle EU helse-, miljø-og sikkerhetskrav

- Høy tetthet isolasjon; 140 kg/m3

- Markedets største sortiment og fleksibilitet

- Passer for alle ovner og peiser

- 1 mm rustfritt stål i innerrøret

- 25 års garanti

Les brosjyren her...

Monteringsveiledning...

Priseksempel

Nedenfor finner du noen priseksempler med halvisolert start, overgang til helisolert med rund takinndekning.

Skorstenens lengde Pris
4 meter
5 meter
6 meter
7 meter
8 meter
9 meter
10 meter
15.980,-
17.630,-
18.300,-
21.750,-
22.200,-
25.130,-
26.500,-

Priseksemplet er inkl mva, uten montering. For ventilert stålpipe, legg til ca kr. 3000,-. I tillegg kommer ev. adaptere, andre deler mv. Hvis du ønsker, kan du teste ut din skorstein i kalkylen her...

Ta kontakt med oss for en beregning av pris på din pipe. Du kan sende dine tegninger til