Stålpiper


Jøtul StålskorsteinStålpiper fra Jøtul bidrar til en god atmosfære i hjemmet og holder deg varm på kalde vinterdager. Pipesystemet passer alle ildsteder og brenseltyper, og er et trygt alternativ for ditt ildsted.

Hos varmeøkonomi leverer vi totalløsninger innen ildsteder og stålpiper. Vi er opptatt av å tilby deg den kompetansen, servicen og kvaliteten som kreves for at du som kunde skal føle deg trygg og fornøyd.

Jøtul stålskorstein

Stålpiper fra Jøtul består av moduler som monteres i hverandre. Takket være den lave vekten og den praktiske skjøteløsningen kan monteringen lett håndteres av en person alene. Dermed kan vi tilby elegante og sømløse stålpiper som tar opp minimalt med plass i stuen din. Montering går fort og tar normalt en dag.

Den unike skjøteløsningen er ikke bare pen å se på. Den hindrer også varmespredning til skorsteinens utside. Modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon, og stopper slik varmebroer i skjøtene. Jøtuls stålpiper gir deg en lekkasjefri og sikker pipe, som kan brukes som vedovn, parafinovn, gasspeis eller pelletsovn.

Farge og fasong

Våre stålpiper kommer i flere farger. I tillegg til standardfargene sort, grå og hvit kan du velge den RAL-fargen som passer deg best. Eventuelt velg mellom kobber, messing eller børstet stål. Nå kan du også bytte farge enkelt og raskt på din eksisterende ovn ved hjelp av et bekledningsrør, uten å bytte pipe.

Jøtul har en gjennomtenkt og komplett kolleksjon i beste kvalitet, noe som gir deg mange spennende designmuligheter av våre stålpiper. Våre yttertakspakker passer til ulike underlag som takstein, takpapp og torvtak, og du kan velge mellom rund eller firkantet takbeslag. Standardfarge på disse er sort, men også her kan du velge egen RAL farge.

Diskuter stålpipen med en fagmann

Det dukker fort opp mange spørsmål når man skal kjøpe ny skorstein. Man må ta stilling til om den skal være hel- eller halvisolert, hvilket beslag som er best, hvordan taket skal tettes og om den er montert rett. Det kan med andre ord lønne seg å rådføre seg med en autorisert forhandler når du skal gå til innkjøp av stålpiper.

Våre montører i Varmeøkonomi sørger for at elementene passer sammen, og hjelper deg med å finne den mest optimale løsningen for ditt ildsted. Jøtuls stålpiper kommer med en monteringsveiledning og krever ingen spesialverktøy. Du kan likevel be oss om å gjøre monteringen for deg dersom du er usikker.

25 års garanti

Jøtul Stålskorstein produseres av Nordens største skorsteinsprodusent. Den er CE-merket og oppfyller alle EUs helse, miljø- og sikkerhetskrav. Skorsteinen har vært på markedet i over 40 år og du får 25 års garanti.

- Jøtul skorstein er markedets sikreste skorsteinssystem

- Tilgjengelig som standard i størrelsene 125, 150, 190 og 250 mm

- CE-merket og oppfyller alle EU helse-, miljø-og sikkerhetskrav

- Høy tetthet isolasjon; 140 kg/m3

- Markedets største sortiment og fleksibilitet

- Passer for alle ovner og peiser

- 1 mm rustfritt stål i innerrøret

- 25 års garanti

Les brosjyren her...

Monteringsveiledning...

Priseksempel

Nedenfor finner du noen priseksempler med halvisolert start, overgang til helisolert med rund takinndekning.

Skorstenens lengde Pris
4 meter
5 meter
6 meter
7 meter
8 meter
9 meter
10 meter
15.980,-
17.630,-
18.300,-
21.750,-
22.200,-
25.130,-
26.500,-

Priseksemplet er inkl mva, uten montering. For ventilerte stålpiper, legg til ca kr. 3000,-. I tillegg kommer ev. adaptere, andre deler mv. Hvis du ønsker, kan du teste ut din skorstein i kalkylen her...

Ta kontakt med oss for en beregning av pris på din pipe. Du kan sende dine tegninger til