Stålpiper

En skorstein er ikke bare en skorstein. Den skal se fin ut også.

Varmeøkonomi leverer stålskorsteiner av merket NVI fra Jøtul. Pipesystemet passer alle ildsteder og brenselstyper. Skorsteinen kan vinkles og sideforskyves, noe som muliggjør beste plassering i rommet.

Pipesystemet leveres med en unik skjøteløsning som forhindrer varmespredning til skorsteinens utside.

Bortsett fra standardfargene svart, grå og hvit, kan du få hvilken farge du ønsker på stålpipendin. Bare ta med RAL-fargenummeret til oss.

Diskuter din skorsteinsløsning med oss

Hel- eller halvisolert skorstein? Hvordan tettes taket? Er den montert riktig? Det er mange spørsmål i forbindelse med kjøp av en ny skorstein. Kjøp derfor din stålskorstein hos en autorisert forhandler. Da er du sikker på at de forskjellige elementene passer sammen og at skorsteinen fungerer best mulig sammen med ditt ildsted.

Avhengig av brukssituasjonen finnes det to forskjellige løsninger hvor det enten er 25 eller 50mm avstand til brennbart materiale. La oss hjelpe deg med å finne løsningen som passer for deg.

Ventilert Stålskorstein

Da det i dag bygges stadig flere lavenergi- og passihus har varmeisolering blitt en utfordring. Husene er så tette at det ofte medfører undertrykk i boligen. Det gjør det nødvendig å tilføre luft for å få en god trekk og forbrenning i ildstedet.

Pipesystemet løser disse problemene, da skorsteinsløsningen COMBI henter luft utenfra gjennom en kanal i pipen.

Sikkerhet

Sikkerhet er viktig, og derfor er hvert element i skorsteinen håndlaget og grundig kontrollert. Skorsteinen er også testet av eksterne godkjenningsmyndigheter og tilfredsstiller alle relevante sikkerhetskrav.

Søknadspliktig arbeid

Da montering av stålpiper er et søknadspliktig tiltak, vil vi være behjelpelig med saksgangen til din kommune når vi utfører monteringen.

Du er velkommen til å kontakte oss for et komplett tilbud som inkluderer ildsted, skorstein og montering.

Les brosjyren her...

Monteringsveiledning...

Priseksempel

Nedenfor finner du noen priseksempler med halvisolert start, overgang til helisolert med rund takinndekning.

Skorstenens lengde Pris
4 meter
6 meter
8 meter
10 meter
15.400,-
18.300,-
22.200,-
24.500,-

Priseksemplet er inkl mva, uten montering. For ventilert stålpipe, legg til ca kr. 2500,-. I tillegg kommer ev. adaptere, andre deler mv. Hvis du ønsker, kan du teste ut din skorstein i kalkylen her...

Ta kontakt med oss for en beregning av pris på din pipe. Du kan sende dine tegninger til