Girse - Syrefast Ø70 - Type 2 - Sort

31 990 .-
GIRSET2GS
+
Legg til i ønskeliste
En utendørs peis som gir varme og kan brukes både som romantisk belysning, varmekilde og som grill, er vel noe alle kan tenke seg enten det er vår, sommer eller høst.

Et samlingspunkt i hagen hvor du kan nyte naturen og avslappende kvelder foran peisen enten alene eller sammen med venner.

Vi er alle fasinert av levende ild, og fra Girse Design er det nå lagd en utepeis - DUO - som kombinerer det praktiske med det romantiske.

Peisen har et elegant og tidløs design, og holdbarheten er sikret gjennom at den er lagd i syrefast stål. Dette gjør at den kan stå ute hele året.

Det blir ingen missfarging p.g.a. overoppheting, det sørger et to - kammer system for. Selve peiskammeret er bygd opp med ildfaste skamol stein som retter varmen fremover og forhindre at vamen trekker ut bak.

Under ovnen er det plass til et lite vedlager. Peisen er også utstyrt med et lite sikkerhetsgjerde som minsker risikoen for å brenne fingrene.

Peisen er utstyrt med 4 kraftige hjul som gjør den enkel å flytte ditt du ønsker.

Mulighetene er mange. DUO peisen fra Girse Design har et mangfold av utstyrsmuligheter. Sett på et elektrisk grillspyd, bruk en wok eller stekepanne.

Du kan få en egen beholder for trekull hvis du sverger til grilling med kull.

Produsert i håndlaget rustfritt stål som garanterer en utrolig lang levetid.